– KUN AJOIN VAALITILAISUUTEEN, ITKIN KOKO MATKAN. PERILLÄ PUTSASIN PERUUTUSPEILISTÄ KATSOEN LEVINNEEN MEIKIN JA MENIN PITÄMÄÄN PUHEEN. SITTEN PALASIN AUTOON JA ITKIN TAAS RIPSARIT POSKILLE, SIRÉN KERTOO.


Oman kokemuksensa Sirén päätti jakaa kaikkien tietoon, jotta samassa tilanteessa olevat ihmiset saisivat vertaistukea. Saara-Sofian vauva kuoli kohtuun, kun raskaus oli jo pitkällä. Suru ja kaipaus kulkevat mukana loppuelämän. Elokuun Hyvä Terveys-lehti 2015.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s