Barker Ateljee 2017-2021

Studioni muutti tammikuussa 2022 Barkerilta Turun satamaan, Erik Brygmannin vuonna 1946 suunnittelemaan konttoriin, Halli 5255:een. Barker tyhjennettiin vuokralaisista ja tehtaan tiloihin saneerataan asuntoja. Barkerin tarina jatkuu.

 

 

 

.

 

AMMATTINA JA ILMAISUTAPANA VALOKUVAUS

Hei! Olen Pasi Leino, vuodesta 2004 alalla työskennellyt freelance-valokuvaaja. Toimin Suomen kuvajournalistien http://www.kuvajournalistit.fi/ sekä  https://ilmakuvaajat.com/ jäsenenä ja Olen Trafille rekisteröitynyt, vaatimusten mukaisesti vakuutettu drone-operaattori.

Kuvaan pääasiassa aikakauslehdille. Reportaasikuvaus on vahvuuteni, mutta valokuvauksen moniottelijana teen ammattitaidolla myös tapahtumakuvat sekä studio-, henkilö-, yritys– ja mainoskuvaukset.

Asiakkaina ovat mm. Turun kaupunki, Otavamedia Oy, A-lehdet, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Tammi, Turun kaupunki, Lild, Hankkija Oy, Alma Media kustannus, Kotimaa-yhtiöt, Valio, Aivoliitto, Tehy ry, Viestilehdet, Sanoma Media Finland, Ensto Finland Oy ja Lastensuojelun Keskusliitto.

ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAINEN KUVAUS

Mielestäni valo-ja videokuvaus on onnistunut silloin, kun kuva palvelee tarkoitustaan ja täyttää asiakkaan toivomukset. Kuvissa pitää olla fiilistä! Kauttani tilauksesta myös kuvausjärjestelyt (mallit, meikkaukset ja stailaukset) ja valmiit printit.

Tilaa ammattitaitoinen valokuvaaja kuvaamaan toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä, kerron lisää kuvausvaihtoehdoista, kuten yrityskuvauksesta sekä tapahtumakuvauksesta ja teen sinulle tarjouksen haluamallesi kuvaukselle.

Biography in English

Yhteystiedot

Valokuvaaja Pasi Leino

Halli 5255

Pansiontie 52,  20240 Turku

[email protected]

puh. 0400 564 074

9 + 6 =

VALOKUVAAJA TURKU. PASI LEINO PALVELUKSESSASI!
Lehtikuvaus, YRITYSKUVAUS, Videokuvaus JA MUU 
VALOKUVAUS AMMATTILAISEN OTTEELLA YRITYKSILLE  SEKÄ YKSITYISILLE ASIAKKAILLE.

Valokuvaaja Pasi Leino | Halli 5255 | Pansiontie 52

20240 Turku| [email protected] | puh. 0400 564 074